Tillbaka till Matlagningskurser

Lär dig filéa och laga fisk

En vass filékniv är a och o för ett lyckat resultat! Slipp onödigt fiskrens. Drar du dig för att köpa hela fiskar i fiskdisken då är detta rätt kurs för dig. Vi lär oss skinna och fliéa plattfisk och rundfisk av våra fiskarter,

Upplägg
Vi lagar till en god fiskrätt och får recept tips på goda rätter och råd på hur man hanterar fisk. Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avslutar med en enkel gemensam måltid med god, passande dryck till. Alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Alla är välkomna.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Mat och dryck kostnad ingår i kurspriset. Meddela om du är laktos eller glutenintolerant i meddelandefältet vid anmälan.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många andra matlagningskurser på Medborgarskolan. Se vårt kursprogram på webben och hitta det som passar just dig.

Bra att veta
Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare