Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Stadsbiblioteket

Innehåll
Vi träffas innanför entrén, där vi möter vår guide, som lotsar oss runt bland skön- och facklitteratur. Vi besöker även Saxonarkivet och magasinet en trappa ner. Vi får också en inblick i de bibliotekstjänster som finns på webben. Kaffet intar vi i Mummel och Mums.

Bra att veta
Max: 22 deltagare.

Pris
50 kr

Ansvariga: Ulla-Britt Jansson, 019-574073 och Bengt Momats, 073-2622042

I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan