Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Adventsgudstjänst i Vintrosa eller Tysslinge kyrka

Innehåll
En av årets adventsgudstjänstsresor går antingen till Vintrosa eller Tysslinge kyrka. Församlingen har vid programmets upprättande inte fastlagt var gudstjänsten skall hållas. Blir det Vintrosa kyrka så kan vi ta del av de restaureringsarbeten som kyrkan genomgått sedan den eldhärjades den 8 mars 2014. Innan gudstjänsten börjar vi med en lyxfrukost med adventstema hos "Tant Grön” i Vintrosa. Av menybenämningen kan vi utgå från att vi inte behöver göra något större frukostintag innan avresan. Hos ”Tant Grön” finns också tillfälle att, innan avresan mot kyrkan, inhandla allsköns vackra ting och blommor till den annalkande julen.

Bra att veta
Avresa från Fredsgatan 07:30 och Eurostop 07:45. Åter i Örebro ca 12:30, Min 30 - max 48 deltagare.

Pris>/b>
225 kr

Ansvariga: Karin Johansson 073-424 58 87 och Leif Johansson 070-524 58 01


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor