Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Adventsgudstjänst med julbord i Askersund

Innehåll
Den här gången åker vi till en av de största och pampigaste kyrkorna i länet, Landskyrkan i Askersund. Den är uppförd på 1650-talet på grunden till en delvis nedbrunnen äldre kyrka. Kyrkbygget bekostades helt av en privatperson, ägaren till Stjärnsund, Johan Oxenstierna. Efter gudstjänsten åker vi ett par mil norrut, till Rosendals Festgård där vi tar god tid på oss och äter julbord.

Bra att veta
Avresa från Fredsgatan 08:30 och Eurostop 08:45. Åter i Örebro ca 15:30, Min 30 - max 48 deltagare.

Pris>/b>
525 kr

Ansvariga Pelle Führ 070-510 95 61 och Lena Nytorp 070-642 74 63


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare