Tillbaka till Måleri

Små konstnärer 6-10 år

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

En "minikonstskola" för de yngre konstnärerna. Vi målar, skapar och har roligt med färg, form, pensel, krita och egen fingerfärg. Kursen lockar fram kreativitet och spontanitet.
Material ingår.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Vi låter sagor och musik vara en inspirationskälla när vi målar fantasifulla, färgglada tavlor.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ingår

BRA ATT VETA
Kom i oömma kläder och ev eget förkläde. Kurs varannan lördag ojämna veckor. Vi träffas vecka v 35, 37, 39, 41,o 43.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor