Tillbaka till Måleri

Måla tillsammans 7-13 år + vuxen

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

7-13 år + vuxen
En färgglad konstnärlig målarkurs där barn och föräldrar/annan vuxen får möjlighet att tillsammans få upptäcka och utveckla sin skaparkraft och målarglädje med mycket färg, form och fantasi. Musiken får vara en inspirationskälla och vi använder oss bl a av staffli i ateljén. Priset inkluderar 1 vuxen och 1 barn. För extra barn tillkommer en avgift på 185,-/barn. Material ingår.

INNEHÅLL
Vi blandar färger och använder olika material och tekniker.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ingår.

BRA ATT VETA
Tag med eget mellanmål/frukt. Kom i oömma kläder, ev inneskor och eget förkläde.
Tag gärna med kamera!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare