Tillbaka till Stränginstrument

Akustisk gitarr/Elgitarr, enskild undervisning

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje elev bestämmer själv, i samråd med kursledaren, hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra kursledare anpassar lektionerna helt efter elevens behov och önskemål.

UPPLÄGG
Enskild undervisning, 10 lektioner á 20 minuter. Ingen undervisning under skollov och röda dagar.
Du kan välja Tisdag - Fredag kl 14:00 - 21:30 Vid anmälan blir du kontaktad för tidsbokning.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskapskrav. Vi tar emot elever på alla nivåer, från nybörjare till mer avancerat.

KURSLEDARE
Per-Uno Undertun och har arbetat som gitarrlärare sedan 1990. Började spela som 9 åring. Vid 18 års ålder fann han den klassiska musiken och började plugga musik, sedan tog det inte lång tid förrän han var ute på banan o spelade Bach och som sologitarrist blev det allt från Bach till Blues/Rock.
Fick Ungdomens Inspirationspris på Börsen i samband med gitarrkonserter på 80talet. Har arbetat i Kungälv/Göteborg/Lerumhållet och arbetat som gitarrlärare i stort sett i alla musikstilar.
Våra lärares största ambition är att eleverna skall ha roligt! Det är det absolut viktigaste, resten kommer då oftast automatiskt.
Vi är av den starka övertygelsen att om man har roligt tillsammans så lär man sig både bättre och snabbare. Självklart är pedagogiken viktig men vi värderar högt lärarnas personlighet och förmåga att engagera och förmedla glädje.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

KURSMATERIAL
Eftersom varje elev själv väljer hur undervisningen skall se ut, så finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. En del elever har redan en bok som de tar med sig, andra väljer att köpa någon av de böcker som vi rekommenderar och vissa struntar helt i böcker. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig!
OBS! Medborgarskolan tillhandahåller inte instrument, så du behöver ta med en egen gitarr.

BRA ATT VETA
Var vänlig uppge önskad dag & tid när du anmäler dig. Anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar. Medborgarskolan kontaktar dig sedan med ett förslag som du får ta slutlig ställning till. Ange gärna många telefonnummer (hem, arbete, mobil) samt e-post.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursen.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 20% rabatt på Akademibokhandeln och 5% på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0303-180 90

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett