Tillbaka till Kultur- och samhällsgeografi

Varning för Hjalmar i Brevens Bruk

Innehåll
Hjalmar från Viby har lämnat Örebro för Brevens bruk. ”Där har Hjalmar och jag kommit överens om att göra en ny och riktigt rolig revy som ska heta Varning för Hjalmar” eftersom bygdetönten från Viby by är ovanligt laddad” säger Peter Flack. Med sig på revyscenen på Bruksteatern har han kärngänget från Örebro med bl a Marie Kühler, Peter Kjellström och Amanda Flack. I pausen serveras kaffe.

Bra att veta
Avresa från Fredsgatan 14:00 och Eurostop 14:15. Åter i Örebro ca 19:00, Min 30 - max 48 deltagare.

Pris>/b>
750 kr

Ansvariga: Gertrud Åsman 070-449 73 56 och Karin Johansson 073-424 58 87


I samverkan med Aktiva Seniorer

OBSERVERA
Anmälan kan endast göras via Aktiva Seniorers anmälningsblankett eller genom att besöka eller ringa Aktiva Seniorers expedition, 019-10 29 29. Vänligen observera öppettiderna: Må-To 10.00-12.00.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare