Tillbaka till Möbeltapetsering

Möbelrenovering i klassisk stil med ekologiskt tänk

Möbelrenovering i klassisk stil innebär att man arbetar endast med de äldre teknikerna som användes förr i tiden. EJ MÖBELTAPETSERING.
Vi kommer att endast använda ekologiska produkter som ex; vattenbaserad färg, kalkfärg samt färg från växtriket.

FÖRKUNSKPER:
Inga förkunskaper behövs

MATERIAL:
Allt ingår, ta med en egen trämöbel, tänk på att dem måste vara i MINDRE storlek, ej större skåp eller byrå. ex. ett litet bord eller en stol.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

INNEHÅLL OCH MÅL:
Själva innehållet på kursen är att lära känna och prova på dem äldre teknikerna och målet blir att man skall vara nöjd med sitt eget arbete som man skall kunna njuta av trämöblemanget i sitt eget hem.

BRA ATT VETA
TÄNK PÅ!! OÖMMA KLÄDER SAMT KRAFTIGA SKOR!! för eran egen säkerhet om ni skulle ex; tappa en möbel i golvet oftast är fötterna dem mest utsatta, har ni skodon med stålhetta är det absolut det bästa. Kraftiga handskar och hörselskydd är något ni bör ha med er.
Det viktigaste av allt, kom som du är och med ett gott humör.

HANDLEDARE
Nenna Zithrine som är en positiv och levnadsglad tjej på 34 år som har uppfyllt min livsdröm att öppna eget inom möbelrenovering samt kombinerar detta med min konst och egen design inom mönsterteknik. Jag är helt utbildad på trämöbler och det är mitt special område samt att jag arbetar endast med dem äldre teknikerna som användes för i tiden. Mitt grundkoncept inom mitt företag är att jag använder endast ekologiska produkter som ex; vattenbaseradfärg, kalkfärg samt färg från växtriket.

Zithrine Art and Design

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan