Tillbaka till Måleri

Vedic art- skapande måleri de 17 stegen

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Öppna din egen kreativa kraft och skapa från ditt inre. Med Vedic Art får du möjlighet att öva upp din skapande förmåga utan krav och prestation. Här är processen det viktiga - inte det färdiga resultatet

Innehåll
Vill du måla men bär på krav och prestationsångest? Glöm allt sådant och hitta din egen skapande kraft! Vi utgår från människans inneboende kreativitet och använder oss av färger och olika material som stimulerar vår fantasi. Alla kan skapa! Vedic art - skapande måleri är del 1 av 3. Vedic art är en form av meditativt måleri, en väg till självkännedom genom konstnärlig skapande. Att låta sig själv bara vara, känna in färg, former, material och bara låta det som vill komma fram på målar duken. Det är ett slags meditativt, intuitivt skapande som kan hjälpa människor att finna ro, avspänning, glädje, och även lära sig känna sig själv bättre. Idag hålls kurser i flera europiska länder, samt USA.


Upplägg
Gå igenom de 17 stegen i Vedic art. Kursen är uppdelad på 3 helger klockan 10.00-15.00.

Del 1, 22 o 23 oktober.
Del 2, 19 o 20 november.
Del 3, 28 o 29 januari 2017.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledare
Ingrid Lindroth är utbildad lärare i Vedic Art och har målat sedan 2004. Hon är intresserad av hälsa och har tidigare arbetat med bl a HR och coaching.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Block att anteckna i och de färger du vill använda:
Akrylfärger - välj de färger du tycker om. Föreslår att du väljer billiga färger (studiofärg) om du är nybörjare. Akvarellfärger om du vill måla med det ej oljefärg eftersom det torkar för sakta.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Efter Vedicart kursen finns det möjlighet till målardagar hör med din ledare eller kontakta Medborgarskolan. Medborgarskolan har även kurs i Vedic art Skulptur.

Bra att veta
I studietiden ingårkortare tid för lunch. Medtag gärna matsäck/lunchlåda.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan