Tillbaka till Matlagningskurser

Spansk matlagning - Tortilla, Paella

Ta in Spanien i ditt kök! Kom och lär dig göra Paella och tortilla att bjuda på i höstmörkret.

Innehåll
Carmen lär dig göra en äkta paella , klassisk tortilla och en svalkande Gazpacho, härliga klassiska spanska rätter. Finns i en mängd olika varianter. Alla lika goda.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Alla hjälper till att duka av och diska

Kursledare
Carmen kommer ursprungligen från Madrid i Spanien. Styrkan i att ha två språk och en stor erfarenhet från olika yrken både i Spanien och Sverige ger henne en god förståelse att förmedla och lära ut ett nytt språk.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursmaterial och recept ingår i kurspriset till ett värde av 50:-

Utvecklingsmöjligheter
Vi har många andra kurser hos oss inom matlagning. Se vårt kursprogram på webben och hitta något som passar just dig.

Bra att veta
Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor