Tillbaka till Trummor och slagverk

Lufttrummor - Aerodrums för nybörjare

Lufttrummor? Ja, trummor som inte syns men som låter oerhört bra. Här har du möjlighet att äntligen få komma igång med trumspelandet utan att för den sakens skull störa husfriden. Aerodrums kopplas enkelt in i din laptop och ljudet skickar du antingen ut till dina högtalare eller direkt till dina hörlurar. Dessutom tar ju dessa trummor inte mer plats än en pizzakartong.

Innehåll
I denna trumkurs får du hjälp med att komma igång med dina Aerodrums. Dessutom får du handfasta tips för ditt trumspel. Kursen är lämplig för både nybörjare och nyfikna trummisar som vill veta mer om lufttrummor.
Med Aerodrums kopplar du in en kamera i din dator, och spelar med trummpinnarna i luften, på de imaginära trummorna. Flera proffstrummisar har tappat hakan när de testat Aerodrums, känslan är fantastisk.
Se film från Aerodrums här: http://aerodrums.com/aerodrums-product-page/

Vid varje kurstillfälle finns tid för repetition samt introduktion av nya moment

Upplägg
Kursen omfattar 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 5 veckor. Det är bra om du har tid att själv öva lite trumslag hemma mellan tillfällena.

Förkunskaper
Kursen i lufttrummor/Aerodrums kräver inga förkunskaper. Den passar nybörjare som erfarna trummisar.

Kursledare
Samuel Andersson är musiker med mångårig erfarenhet av undervisning och lärande, både enskild och i grupp. Samuel spelar gitarr i flera rock- och jazzgrupper och har dessutom spelat trummor under större delen av sin musikkarriär.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Samuel tar med sig det material som du behöver inför första tillfället. I fortsättningen får du vidare info från kursledaren.

Bra att veta
Lufttrummor/Aerodrums kan köpas till rabatterat pris på 4Sound i Gälve. Ta med din kallelse vid köpet.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Ann Kock som är utsedd till Årets Kursledare 2015 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook