Tillbaka till Matlagningskurser

Föreläsning - Kombon Lakrits o vin

Från råvara till färdig produkt. Följ med på en resa i lakritsens tecken. Vi lär oss om ursprung och lakritsens egenskaper. Vi provar lakrits i olika former och hur lakritsens olika smaktoner kommer fram i kombination med vin./b>

Bra att veta
Obligatorisk föranmälan! Ring 019- 764 14 00 eller via webben. Entréavgiften skickas på faktura. Ett samarbete med Engelbrekt Choklad & Lakrits, Örebro

Kursledare
Carina Alsterskog driver sedan flera år tillbaka Engelbrekt Choklad & Lakrits på Engelbrektsgatan i Örebro. Där hittar du chokladprodukter i världsklass och Örebros största sortiment av lakrits.


Detta är bara en av våra fantastiska föreläsningar!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor