Tillbaka till Företagsekonomi

Aktiekunskap B - hitta kursvinnare

INNEHÅLL
Att analysera och värdera aktier och aktiemarknaden som helhet. Du använder en aktiv portföljförvaltning. Kursen bygger på en datoriserad analysmodell som syftar till att öka förutsättningarna att lyckas med aktieplaceringar.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till kursdeltagare som har kunskap motsvarande Grundkurs i Aktiekunskap.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

KURSMATERIAL
Vi använder oss av Hitta kursvinnare - Konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys (ny utgåva 2015). Den kostar ca 180 kr. Vänligen se till att ha inhandlat boken till första kurstillfället. Kursboken har följande ISBN: 9789189212480. Ni finner den i de flesta bokhandlar på nätet så passa på att ta erbjudandet från Bokus - se nedan.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor