Tillbaka till Personlig utveckling

Det första intrycket - Angela Ahola

Kroppsspråk, attityd, röst, sinnesstämning, kläder, attribut och omedveten igenkänning - allt spelar in när den du möter bildar sig en första uppfattning om dig. På bara några sekunder tar vi ett första beslut om vi vill samarbeta, anställa någon eller kanske rentav inleda en relation.

Vad är det egentligen som styr andras uppfattning om oss? Hur skapar vi rätt förutsättningar för en god relation? Och om det blir fel - går det att rädda ett dåligt första intryck? Angela Ahola ger en fördjupad förståelse för vad som styr våra val och beslut, oavsett om mötet sker öga mot öga, per telefon eller via nätet. Hon ger svar på frågor som:

• den viktigaste egenskapen att förmedla i det första intrycket.
• hur vi snabbare kan etablera rapport.
• stämmer våra första intryck – hur träffsäkra är vi i att läsa av varandra?
• går det att få mer utstrålning?

Föreläsare
Angela Ahola är etablerad och uppskattad föreläsare och skribent. Hon har doktorerat på perceptionspsykologi och kombinerar sin kunskap med aktuell forskning inom kognitiv neuropsykologi, socialpsykologi och dagens kommunikationstrender. I höst är hon aktuell med boken "Konsten att göra intryck!"

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholm. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca 2 timmar inklusive paus.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/


Anmälan

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser