Massage

Lär dig att förebygga spänningar och smärta i rygg och nacke genom denna praktiska massagekurs!

INNEHÅLL
Vi går igenom enkla tekniker för att ge en skön och effektiv massage för framför allt nacke och axlar. Under dagen varvar vi teoretiska moment med många praktiska massageövningar som vi utför på varandra. I slutet av kursen har du lärt dig grepp och knep för att kunna massera både dig själv och dina nära och kära.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Anna Ponner har undervisat i yoga sedan 2003. Hon tränar regelbundet själv i Göteborg på Yoga Shala och har deltagit i workshops för bl a Petri Räsinen och Tim Fieldman. Anna är även utbildad i klassisk massage och chakraflödesterapeut. Hon har arbetat på SPA och som egenföretagare med både massage och yoga.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Medtag liggunderlag/strandmadrass, stort badlakan, kudde och gärna en uppblåstbar nackkudde. Oömma kläder, mjukisbyxor och korta naglar rekommenderas. Om du har massagebänk får du gärna ta med den.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Välkommen till höstens dansföreställning med våra duktiga elever.

Östraboteatern
Lör
9/12 kl 14:00

Entré: 100 kr

Läs mer här!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0522-165 77

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor