Tillbaka till Data

Word för PC och MAC

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Kursen riktar sig till dig som arbetar med administration eller i en roll där Word omfattar en del av arbetet. Du får lära dig att arbeta effektivare i programmet. För dig som arbetar dagligen med Word och inte fått tillräckligt med utbildning i programmet för att kunna utnyttja dess fulla kapacitet!

Innehåll
Tabbar
Tabeller
Formatmallar
Innehållsförteckningar
Koppla adresslistor till etiketter, brev, kuvert och e-post
Sidhuvud och sidfot
Avsnitt
Hanterar bilder
Smartart
Autokorrigering, autoformat och undantag
Egna ordlistor

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 4 veckor.

Förkunskaper
Datorvana. du ska vara bekant med programmet sedan tidigare.

Vidareutveckling
Word- fördjupningskurs 1 dag

Kursledare
Elisabet Ronquist
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Bra att veta
OBS! Om du vill jobba i MAC så ta med egen laptop, i våra datasalar har vi PC.
Vi arbetar i små grupper. Du kommer att jobba med en dator utrustad med Windows 10, internetuppkoppling och Office 2016. I datasalen finns också en projektor som visar lärarens dataskärm så att du enkelt kan följa med under kursen.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kaffeautomat finns, ta med en 5- krona.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan