Tillbaka till Data

Word- fördjupningskurs 1 dag

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Jobbar du i Word men behöver bli effektivare i programmet? Under en heldag får du fördjupade kunskaper i programmet för att kunna utnyttja dess fulla kapacitet!

Innehåll
Vi kommer att ha en snabbrepetition av styckehantering, indrag. tabell för att sedan jobba fördjupat med:

Tabbar
Formatmallar- Innehållsförteckningar
Koppla dokument
Sidhuvud och sidfot
Avsnitt
Hanterar bilder
Smartart
Autokorrigering, autoformat
Egna ordlistor

Upplägg
Endags fördjupningskurs med avbrott för lunch mellan 12-13. I priset ingår för och eftermiddagskaffe samt lunch.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som arbetar i Word men inte fått tillräckligt med utbildning i programmet för att kunna utnyttja dess fulla kapacitet!

Kursledare
Elisabet Ronquist
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Bra att veta
Du kommer att jobba med en dator utrustad med Windows 7, internetuppkoppling och Office 2016. I datasalen finns också en projektor som visar lärarens dataskärm så att du enkelt kan följa med under kursen.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor