Tillbaka till Matlagningskurser

Rawfood

Den alltmer växande rawfood-trenden har sköljt in över Sverige och sprids från kök till kök. Rawfood är främst råvaror som har upphettats lite eller inte alls. Rawfood är fyllt med näring och ger dig hälsoeffekter som gör dig piggare, friskare och starkare.

INNEHÅLL
Under en dag får du lära dig grunderna i raw food och dess gynnsamma tillagningsmetoder, superfoodsen och deras användningsområden, smaksättare och spännande recept som du kan komplettera din ”vanliga” mat med.

UPPLÄGG
Deltagarna arbetar i grupper och lagar tillsammans en buffé av olika rätter, inkl kakor/godis. Efteråt äter vi tillsammans och utvärderar rätterna samt diskuterar recept.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Ylva har varit kursledare hos oss på Medborgarskolan sedan början av 2000-talet. Hon har drivit Ny-Fiket lunchcafé i Lidköping under 3 år, specialiserat på nyttigt mat- och kaffebröd, gluten- och mjölkfritt. Ylva har många års erfarenhet av att leda olika slags avslappningstekniker, både ute och inne.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kostnad för mat tillkommer, ca 100 kr/person, som betalas till kursledaren. Ta med förkläde, diskhandduk och burkar/matlådor om det blir mat över.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Välkommen till vårens dansföreställning med våra duktiga elever.

Vänersborgs Teater
Sön
7/5 kl 14:00 & 16:00

Entré: 100 kr

Läs mer här!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0520-301 20

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

5 april kommer Anders Bagge och föreläser i Skövde!

Läs mer & boka biljett