Tillbaka till Möbeltapetsering

Möbeltapetsering

Stoppa och klä om din gamla fåtölj eller stol (ej soffa). Var och en jobbar med sitt objekt i sin egen takt.
Lekhyttan ligger ca 2,7 mil från Örebro och ca 2 mil från Karlskoga.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling. Kursledaren är utbildad tapetserare och innehar Gesällbrev. Har drivit egen verkstad i många år och har lång erfarenhet som kursledare.

KURSMATERIAL
Materialkostnad tillkommer. Material och tyg kan köpas av ledaren. Vill du köpa tyg kontakta ledaren innan kursen.

BRA ATT VETA
Tag med eget objekt (ej soffa), papper, penna, bra sax, måttband, häftpistol, sidavbitartång och ev tyg. Vi träffas 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november, 1, 8, 15 december.
Åttonde gången går vi lite längre för att timantalet ska stämma.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare