Stilsäker med Katarina Altin

Har du svårt att hitta din stil? Vet du inte riktigt vilka kläder som passar just dig? Vi kvinnor finns i alla former och storlekar och allt kan inte passa alla! Ta hjälp av en expert och bli proffs på att klä fram ditt stiligaste jag.

INNEHÅLL
På ett inspirerande och informativt sätt guidas du som deltagare stegvis genom grunderna kring olika stilpersonligheter, figurtyper och dess regler. Smart shopping och hur man bygger en personlig basgarderob. Vad menas med att vara klassisk eller naturlig? Att knäcka koden när det gäller de olika stilarna gör det så mycket enklare att lyckas med kläderna och shoppingen.

UPPLÄGG
Detta är en grundkurs. Den hålls två måndagar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Katarina Althin, som driver företaget Stilstudio Göteborg, hjälper kvinnor att klä sig rätt och är även Göteborgs-Postens stilexpert. Kursen är till för alla! Katarina skapar en stämning där alla smaker, stilar och figurer får ta plats. Det ska vara kul att gå på kurs, och Katarinas önskan är att deltagaren ska bli inspirerad att upptäcka sin egen stiliga förmåga och jobba utifrån sina egna förutsättningar.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

BRA ATT VETA
Du skapar din egen stilmanual och kursen bygger på ett aktivt deltagande. Du behöver ha med dig anteckningsmaterial, sax och limstift.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Halmstad/Hylte, Söndrumsvägen 35 (Karta)
  • Ledare: Katarina Althin
  • Start: den 8 november 2016
  • Dag och tid: Tisdag 18:00-21:00
  • Kurstimmar: 8
  • Tillfällen: 2
  • Kursnummer: 74457
  • Pris: 995 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Halmstad/Hylte HALMSTAD

Söndrumsvägen 35, 30237 HALMSTAD
Telefon: 035-10 02 20

Medborgarskolan Halmstad/Hylte
Söndrumsvägen 35
30237 HALMSTAD

035-10 02 20
halmstad@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Halmstad

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett