Tillbaka till Inredningsdesign

Inredning: Tema Belysning - Skapa ett ombonat hem

Pintrest, Instagram och andra webbsidor är överbelamrade med bilder, tips och idéer på inredningstrender. En genomtänkt belysning skapar nya förutsättningar för ett rum och ger det möjlighet att byta skepnad. Du köper inte armaturer, du köper ljus! Med tips, trix och kunskap om belysning och ljussättning kan du förhöja känslan i alla dina rum och med hjälp av en enkel modell får du lära dig att ta fram det bästa. Bli inspirerad under en kväll i inredningens tecken!

Innehåll
En kurs för dig som är nyfiken på heminredning och vill lära sig hur du ska tänka när du ska belysa och ljussätta ditt hem. Kursledaren visar bilder och berättar om ljussättning. Du kommer bl.a. lära dig:
· Fakta och teori om belysning och ljussättning
· Olika typer av belysning och olika slags armaturer
· Modell för planering av ljussättning i hemmet
· Enkla övningar utifrån modellen
· Hur du gör dina egna lampor!

Upplägg
Vi träffas en kväll i Västerås mellan kl. 18.00 och 21.00 och lär oss om heminredning med fokus på belysning och ljussättning. Ställ frågor om hur du får önskat resultat eller om hur du ska kombinera. Inga frågor är för stora eller små!

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta under kvällen men så klart har du ett intresse för inredning och home styling.

Kursledare
Evy Meurman arbetar som inredare och driver inredningsföretaget Meurman & Meurman. Evy har uppdrag över hela Mälardalen och i Stockholmsregionen. Läs mer om henne på; www.meurman.se <http://www.meurman.se>. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Denna kurs är teoretisk - du behöver därför inte införskaffa något kursmaterial. Välj gärna ut ett rum hemma där du registrerar antalet ljuskällor som du skriver ner och tar med dig. Ta gärna med dig penna och papper så att du kan anteckna tips och idéer som uppkommer under kvällen.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler i Västerås finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad? Ta med en 10-krona.

Anmälan

Utvecklas som människa och gör en värdefull insats!

Bli medspråkare!

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor