Tillbaka till Trädgård

Lång säsong – tips och inspiration från Skillnadens Trädgård

Skillnadens Trädgård är en köksträdgård i Bökebacken, Småland. Här odlar Sara Bäckmo en mängd grönsaker och utforskar hur villatomten kan användas som en liten matfabrik under större delen av året. Minst sju månader om året är familjen självförsörjande på grönsaker. Skillnadens Trädgård (odlingszon 3) är ett dignande ekologiskt trädgårdsskafferi med över 150 sorters grönsaker på en yta av cirka 450 kvadratmeter. Det är också Sveriges största privata köksträdgård i sociala medier med tiotusentals följare över hela landet. Våren 2016 kom Saras bok om Skillnadens Trädgård ut och har redan sålt slut på flera upplagor.

Innehåll
Föredraget Lång säsong - tips och inspiration från Skillnadens Trädgård handlar om hur Sara odlar för att skörda grönsaker under nästan hela året, om vilka grönsaker hon väljer och hur hon kan minimera arbetet i köksträdgården för att ha tid till både familj, jobb och odling.

Föreläsare
Sara Bäckmo, 37 år, är journalist med 20 års erfarenhet bland annat från Sveriges Radio och Sveriges Television. Just nu skriver och bloggar hon för tidningen Land om Skillnadens Trädgård.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning