Tillbaka till Svenska

Svenska, enskild undervisning (5 x 60 min)

Individuell undervisning i svenska för dig som behöver t ex repetera eller träna konversation. Vi kan erbjuda tider bara på dagtid.
Start från vecka 34 (22/8) är möjlig.

INNEHÅLL OCH MÅL
Helt enligt dina behov och önskemål.
Är du osäker på din nivå? Under första träffen går du tillsammans med lärare igenom vilken nivå du befinner dig på och vilka mål du har med undervisningen.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare....!

KURSLITTERATUR
Bestäms vid första träffen. Eventuell kursbok ingår inte kursavgiften.

BRA ATT VETA
Paketpris 5 x 60 minuter - 3 800 kr
Paketpris 5 x 90 minuter - 5 700 kr


RING 08-518 062 02 eller MEJLA info.sthlm@medborgarskolan.se angående dina önskemål om innehåll, startdatum och tid.

Anmälan

Har du alltid drömt om att skriva en bok? Den här utbildningen kan vara ett viktigt steg på vägen. Att skriva handlar om att framkalla bilder, att hitta det inre bildskapandet som är en del av skrivprocessen.

Läs mer om utbildningen här

Doften av bröd från bageriet i Paris, smattret av duvor som lyfter från Sankt Marcusplatsen i Venedig eller känslan i fötterna efter en lång promenad i sanden på den spanska solkusten. Det ska vara lustfyllt att lära sig språk!

Här hittar du alla våra språkkurser!

Ditt kroppsspråk signalerar ofta mer än orden du säger. I denna intensiva workshop jobbar du praktiskt med ditt eget kroppsspråk och utvecklar din förmåga att kommunicera.

Anmäl dig här

Introduktion till modern standardarabiska, som är det gemensamma språket för alla arabländer. Det används i första hand i tidningar, TV och i övriga officiella sammanhang.

Arabiska