Tillbaka till Husdjursskötsel

Hur tänker din katt? - Bo Söderström

Vet du hur länge du bör leka med din katt för att den ska bli lugn och fin? Idag forskas det på allt från vilken kattlåda som är bäst till hur barn påverkas av att växa upp tillsammans med en katt (bättre kroppsspråk bland annat). Bo Söderström presenterar aktuell ny kunskap kring teman som: ”Det vilda i det tama”, ”Kattens sinnen och beteenden”, och inte minst ”Katten och människan”.

Föreläsare
Bo Söderström är biolog, forskare och chefredaktör på Kungliga Vetenskapsakademien. Han har varit fascinerad av katter sedan tidig ålder och har tre egna katter.

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholms innerstad. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Arrangemanget pågår ca två timmar inklusive paus och frågestund.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Snart lockar den klara höstluften oss ut i naturen! Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering! Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen.

Läs mer om våra kurser utomhus

Ska du skaffa valp, vill lära dig mer om olika raser, om hundars skötsel, hundars beteenden eller börja spårträna med din hund? Vi har kurser, föreläsningar och utbildningar!

Hundkurser

Gå på någon av våra föreläsningar om djur och natur! Hund- eller kattägare, jägare eller fiskare – vi har kurser för alla möjliga inriktningar.

Djurföreläsningar

Gå en av våra diplomutbildningar! För dig som vill byta yrke eller inriktning!

Läs mer