Tillbaka till Tyska

Tyska Att skriva mejl på tyska, nivå A2/B1 - varannan vecka

  • Lär dig användbara fraser
  • Få tillgång till Europas nästa största språk
  • Tyskland är Sveriges viktigaste handelspartner

Tyska talas av över 120 miljoner i Europa; i Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxemburg, Liechtenstein – överallt i Europa har du nytta av kunskaper i tyska både privat och i arbete.


Innehåll
Du har redan goda kunskaper i tyska och vill förbättra dig inom e-mail-korrespondens. Du kommer att få tips om tyska skrivregler, rätt meningsstruktur och riktlinjer som kan hjälpa dig när du skriver.
I ”Att skriva mejl på tyska ” kommer du att lära dig att strukturera och formulera dina e-mail korrekt och framgångsrikt.

Kurslitteratur
Ledarens egna övningar.

Kursledare
Emina Pirkic är lärare i tyska som främmande språk. Hon har arbetat flera år bl a som lärare i tyska och författare av undervisningsmaterial i Österrike.

Rådgivning inför kursval
Kan du redan lite tyska och är osäker på vilken nivå du ska välja, kom och träffa vår kursledare för rådgivning: måndag 5/9 kl 16-19. Ring 010-157 63 61 och boka en tid.

Bra att veta
Max 8 deltagare.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/Anmälan

Study Swedish in an 2 weeks intensive course for beginners.

Swedish for beginners

Doften av bröd från bageriet i Paris, smattret av duvor som lyfter från Sankt Marcusplatsen i Venedig eller känslan i fötterna efter en lång promenad i sanden på den spanska solkusten. Det ska vara lustfyllt att lära sig språk!

Här hittar du alla våra språkkurser!

Introduktion till modern standardarabiska, som är det gemensamma språket för alla arabländer. Det används i första hand i tidningar, TV och i övriga officiella sammanhang.

Arabiska

Få hjälp av vår kursledare att välja rätt kurs under våra inplaceringstest i början på terminen. Du kan också ta hjälp av Europarådets nivåskala och bedöm själv din nivå.

Se aktuella datum för våra inplaceringstest eller ring 010-157 63 61 och boka en tid!

Inplaceringstest/rådgivning