Tillbaka till Matlagningskurser

Fisk och skaldjur

Fisk och skaldjur är något som intimt förknippas med västkusten. Kom och låt dig inspireras till att laga läckra fisk- och skaldjursrätter.

INNEHÅLL
Du kommer att upptäcka att det egentligen inte alls är svårt att laga dessa kulinariska läckerheter. Här får du tips och råd att på bästa sätt lära dig laga fisk och skaldjur både till vardag och fest.

FÖRKUNSKAPER
Det är en fördel om du har baskunskaper i matlagning, men det viktigaste är att du har ett genuint matintresse.

KURSLEDARE
Fredrik Liebig har gedigen erfarenhet som kock och har arbetat på många högklassiga restauranger i Sverige (Göteborg), Danmark, Frankrike och Schweiz. Han har även arbetat som metodlärare på Burgårdens utbildningscenter, varit krögare både i Sverige och utomlands samt verkat som matkonsult, receptutvecklare och skribent. Fredrik samarbetar med Svenska Fiskeriförbundet. Idag driver han även en catering- och evenemangsverksamhet i egen regi.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Matkostnad på ca 175 kronor/person/ kurstillfälle tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid respektive kurstillfälle. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kursen så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare. I vissa fall blir det mat över efter våra matlagningskurser. Ta därför gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning