Tillbaka till Data

WordPress grundkurs

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Behöver du kunna publicera och skriva läsvärt innehåll på webben? Behöver du sätta dig in hur hemsidor byggs, underhålls och uppdateras smidigt? Då har du kommit rätt! Kursen ger en bred kunskap inom ämnet för Webbdesign och att arbeta i rollen som Webbredaktör, Webbpublicist, Informatör eller Webbdesigner.

Under denna grundkurs lär du dig grunderna i Wordpress. Du ska efter kursen känna dig säker i alla grundläggande momenten. Wordpress är ett modernt publiceringsverktyg där tyngden ligger på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Programmet innehåller sedan olika appar som man applicerar vid behov. Det är ett perfekt verktyget för både privatperson och företag.

FÖRKUNSKAPER
God datorvana!

KURSLEDARE
Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Du får gärna ta med din egen dator.

BRA ATT VETA
Är du ett företag och söker fortbildning till din organisation? Vi kan skräddarsy en utbildning för just din personal. Är det din arbetsgivare som ska betala för kursen? Se till att fylla i det i anmälan så går fakturan rätt.
Våra kurser ger rabatt hos Bokus. På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare