Tillbaka till Trädgård

Gjuta i betong och hypertufa

Vi lär oss använda betong och hypertufa, som är en blandning av sand, torv och cement. Mycket frosttålig och hållbar. Vi blandar ihop och får tips på vad du kan gjuta till din trädgård. Kanske fina krukor att plantera i, ett fågelbad av rabarberblad eller varför inte en vacker trädgårdsplatta med egengjort mönster?

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Marita Asklöv är utbildad Trädgårdsmästare och driver Asklövs Trädgårdsdesign. Hon har lång erfarenhet och goda kunskaper att leda trädgårdskurser. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Material
Materialkostnad om ca 250:- tillkommer. Material tillhandahålls av ledaren. Ta med eget material om du vill som mosaik, pärlor, dekorationsstenar eller porslinsskärvor. Fint att dekorera med i betongen.


Lokal
Blankhult, Kilsbergen. Kursen går hemma hos kursledaren.

Bra att veta
Kursen är på lördagen. Eftersom betongen ska brinna ihop ett dygn kommer vi överens om annan dag då det kan hämtas.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

  • Kurslokal: Nybråten, Klockhammar, Marita Asklöv
  • Ledare: Marita Asklöv
  • Start: den 3 juni 2017
  • Dag och tid: Lördag 10:00-15:15
  • Kurstimmar: 7
  • Tillfällen: 1
  • Kursnummer: 3942
  • Pris: 595 kr

Fullsatt

Nybråten, Klockhammar

Marita Asklöv,
Telefon: 019-764 14 00

Medborgarskolan Örebro
Storgatan 18
70361 ÖREBRO

019-764 14 00
orebro@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Örebro

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan