Tillbaka till Retorik

Affärsutveckling - Försäljning - Heldag

Försäljning handlar om att vara förberedd och att lösa problem, men hur når man dit? Försäljning idag handlar istället om förmågan att vara sig själv och lyssna, sätta sig in i kundens
problem och bygga relationer på ett systematiskt sätt. Vi går vi igenom de grundläggande pusselbitarna i försäljning och varvar teori med praktiska övningar.Lämpar sig också bra som företagsutbildning.


Innehåll
- Förberedelser
- Kundbemötande
- Säljmötet
- Behovsanalysen
- Frågeteknik
- Avslutsteknik

UppläggVi går igenom de grundläggande pusselbitarna i försäljning och varvar teori med praktiska övningar. Vi kommer att börja med teoretiska kunskaper, för att sedan varva dessa med praktiska övningar.
Kursen omfattar heldag med avbrott för lunch mellan 12-13. I priset ingår för och eftermiddagskaffe samt lunch.

Förkunskaper
Inga.

Kursledare
Daniel Bergqvist är CEO och grundare av Pennybridge. Han har jobbat med utbildning och kommunikation på och med många olika företag som ABB, Alltransport, Behrn hotell, Daloc, Europrofil, Libris förlag, Nercia Utbildning, Närkefrakt, Sandå måleri, Swesafe, Tvsportevent och Würth.


Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan