Tillbaka till Retorik

Retorik med presentationsteknik - HeldagInnehåll vi går igenom tips och trix och praktiska övningar som gör dig säkrare och bättre på att tala inför andra. Medarbetare eller lagmedlemmar kan och vill utvecklas och att kommunikation och coaching är det effektivaste verktyget för detta.i kommer att diskutera grundstenarna i retorikens konst för att lära oss finna de bäst lämpade medlen för att övertyga.

Vidare går vi igenom grunderna för ledarskap och coaching med både teori och övningar. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i ämnet retorik, vilka du sedan kan använda som verktyg för bl. a.

- Presentation
- Argumentation,
- Debatt och förhandling.

Upplägg
Vi kommer att börja med teoretiska kunskaper, för att sedan varva dessa med praktiska övningar.

Kursen omfattar heldag med avbrott för lunch mellan 12-13. I priset ingår för och eftermiddagskaffe samt lunch.

Förkunskaper
Du bör ha grundläggande kunskaper i det svenska språket.

Kursledare
Daniel Bergqvist är CEO och grundare av Pennybridge. Han har jobbat med utbildning och kommunikation på och med många olika företag som ABB, Alltransport, Behrn hotell, Daloc, Europrofil, Libris förlag, Nercia Utbildning, Närkefrakt, Sandå måleri, Swesafe, Tvsportevent och Würth.


Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor