Tillbaka till Trädgård

Trädgårdsdjur i betong - sommarkurs

Vi formar en höna eller nåt annat djur i fullstorlek av kycklingnät med ben av armeringsjärn och gjuter den sedan i finbetong och dekorerar med te x mosaik, porslinsskärvor, pärlor eller dekorationsstenar. Det bara din fantasi som sätter gränsen. Egenhändigt, personligt gjord trädgårdskonst helt enkelt. Ett roligt inslag i din trädgården.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Marita Asklöv är utbildad Trädgårdsmästare och driver Asklövs Trädgårdsdesign. Hon har lång erfarenhet och goda kunskaper att leda trädgårdskurser.

Material
Materialkostnad om 250:- tillkommer. Tillhandahålles av ledaren. Om du vill så ta med egen mosaik, pärlor, dekorationsstenar eller porslinsskärvor att dekorera med.

Lokal
Meddelas vid kursstart.

Bra att veta
Kursen går 2 dagar. Både lördag och söndag för att man ska hinna göra klart. Lördagen gjuter vi och söndagen dekorerar man och gör klart om man vill. Ta med egen fika korg och varma kläder. Vi jobbar utomhus.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare