Tillbaka till Trädgård

Trädgårdsdjur i betong - sommarkurs

Vi formar en höna eller något annat djur i fullstorlek av kycklingnät med ben av armeringsjärn och gjuter den sedan i finbetong och dekorerar med t.ex. mosaik, porslinsskärvor, pärlor eller dekorationsstenar. Det bara din fantasi som sätter gränsen. Egenhändigt, personligt gjord trädgårdskonst helt enkelt. Ett roligt och kreativt inslag i din trädgården.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Marita Asklöv är utbildad Trädgårdsmästare och driver Asklövs Trädgårdsdesign. Hon har lång erfarenhet och goda kunskaper att leda trädgårdskurser. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Material
Materialkostnad om 400:- tillkommer. Material tillhandahålls av ledaren. Om du vill så kan ta med egen mosaik, pärlor, dekorationsstenar eller porslinsskärvor att dekorera med.

Lokal
Blankhult, Kilsbergen. Kursen går hemma hos kursledaren.

Bra att veta
Kursen pågår 2 dagar, både lördag och söndag för att man ska hinna göra klart. Lördagen gjuter vi och söndagen dekorerar vi. Ta med egen fikakorg och varma kläder. Vi jobbar utomhus.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor