Tillbaka till Måleri

Vedic art

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Att måla efter Vedic arts lära är enkelt, roligt och kravlöst. Vedic art visar på att vi alla har en stor skaparkraft med oss från början, man måste bara hitta den. Med stöd i de 17 principerna finner du din egna kreativitet och öppnar upp ditt inre. Utforska, experimentera och lär känna dig själv i ditt måleri!

Innehåll
Du tränar ögat att se din omgivning på ett nytt sätt, precis som du själv ser den. Du lär dig om de 9 första principerna av de totalt 17 som underlättar skapandeprocessen och förenklar för dig att finna din egna kreativitet. Kursledaren inspirerar och guidar dig till att våga prova på nya metoder. Du skapar utan ansträngningar och utan direktiv om vad som är rätt eller fel, fint eller fult. Alla kan måla och skapa vackra alster på sitt alldeles unika sätt.

Upplägg
Kursen går lördag och söndag under två helger. Kursen omfattar 5x45 minuter per kurstillfälle. Vi träffas mellan klockan 10:00 och 14:00 på nedanstående datum.
· 12/11
· 13/11
· 25/11
· 27/11

Förkunskaper
Denna Vedic art-kurs riktar sig till både dig som är nybörjare och till dig som har målat tidigare. Alla är välkomna!

Kursledare
Denna kurs leds av Karina Gustafsson som har funnit sin passion i Vedic art. Karina målar mycket själv och delar gärna med dig av den glädjen hon funnit i att måla med Vedic art. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du väljer själv vilket material du vill använda dig av och kursledaren hjälper dig att hitta rätt. Om du har material sedan tidigare är du välkommen att ta med det till kursen. Information om vilket kursmaterial som rekommenderas ges vid första sammankomsten.

Tips! Lasses Färg erbjuder Medborgarskolans kursdeltagare 20 % rabatt.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning