Tillbaka till Matlagningskurser

Grönt Julbord:

Saknar du härligt gröna och moderna inslag på julbordet är detta kursen för dig. Vi lagar julmat tillsammans i modern tappning och du får inspiration som räcker till alla julens middagar.

I den här kursen får du mängder av inspiration för att hotta upp ditt julbord. Vi spenderar en intensiv eftermiddag med att laga många nya rätter som passar perfekt på en julmiddag eller på en stor buffé. Vi inkorporerar smaker från nya kulturer och ingredienser som inte klassiskt har parats ihop med julen. Du kommer få testa nya smakkombinationer och laga såväl nya tillbehör som större maträtter. Vi lagar maten i mindre grupper och avslutar sedan kursen med ett dignande julbord som vi avnjuter gemensamt. Blir det några rester får ni ta med er den hem. Dessutom kommer du kunna få med dig alla kursens recept med dig hem.

KURSLEDARE
Ulrika Lindström har alltid haft ett passionerat förhållande till matlagning. Hon har arbetat ett par år inom restaurangbranschen, bland annat som tapaskock, men har främst sitt personliga intresse att tacka för sina kunskaper. Tillsammans med henne får du en rolig stund i köket och Ulrika hoppas entusiasmera dig att våga ta ut svängarna och ha roligt när du lagar mat

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Matkostnad på ca 150 kronor/person tillkommer och betalas till kursledaren vid kurstillfället. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare. Recepthäfte ingår. I vissa fall blir det mat över efter våra matlagningskurser. Ta därför gärna med en tom matlåda för att kunna ta hem eventuella rester.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig