Tillbaka till Matlagningskurser

Brunch

Brunch är det perfekta tillfället att blanda det bästa av tre världar: frukostmat, härlig middagsmat och efterrätter. Den här kursen är för dig som vill lära dig laga fantastiska brunchmenyer i trevligt sällskap.

Under en intensiv dag får du lära dig laga flera klassiska brunchrätter och förhoppningsvis upptäcka några nya favoriter. Vi lagar maten tillsammans i mindre grupper och du får laga både söta och salta rätter. Vi kommer laga mat med inspiration från bland annat det franska, amerikanska och svenska köket. Vi avslutar kursen med att gemensamt sitta ner och njuta av dignande brunch med allt man kan önska. Eventuella rester får du ta med dig hem.

KURSLEDARE
Ulrika Lindström har alltid haft ett passionerat förhållande till matlagning. Hon har arbetat ett par år inom restaurangbranschen, bland annat som tapaskock, men har främst sitt personliga intresse att tacka för sina kunskaper. Tillsammans med henne får du en rolig stund i köket och Ulrika hoppas entusiasmera dig att våga ta ut svängarna och ha roligt när du lagar mat

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Matkostnad på ca 150 kronor/person tillkommer och betalas till kursledaren vid kurstillfället. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla mat till rätt antal deltagare.

BRA ATT VETA
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2016

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning