Tillbaka till Matlagningskurser

Alla kan baka – recept, teknik och knep för ett lyckat brödbak

Lyft ditt brödbakande till nya nivåer med hjälp av proffsiga knep och tekniker.
Här får du lära dig att baka bättre, smartare och alltid med samma lyckade resultat. Inga diffusa angivelser som ”10-14 dl” eller ”arbeta degen tills den känns smidig”. Med exakta viktmått, tydliga steg-för-steg-instruktioner och noggranna tidsangivelser får du samma resultat som proffsen.

INNEHÅLL
Vi går till exempel igenom teori och fakta om jäsning, olika sorters mjöl och varför man knådar. Vi bakar olika sorters bröd och pizza till lunch.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Maria Blohm, är författare till fem bakböcker och har stor yrkeserfarenhet av brödbakning professionellt och i hemmamiljö.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Fika och materialkostnad på ca 100 kronor/person tillkommer vilken betalas kontant till ledaren vid kurstillfället. Meddela alltid eventuell frånvaro i god tid före kurstillfället så att ledaren kan inhandla råvaror till rätt antal deltagare. Ta med förkläde, kökshandduk, oömma kläder, bekväma skor samt påse eller korg att ta med brödet i.

Meddela eventuella födoämnesallergier vid anmälan.

BRA ATT VETA
Ta med förkläde, oömma kläder, bekväma skor samt påse eller korg att ta hem brödet i.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2016

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning