Tillbaka till Matlagningskurser

Laga mat med viltkött med mästerkocken Mikaela Hedenskog

Enkel matlagning för dig som är intresserad av viltkött.

INNEHÅLL
Du lagar två/ tre olika rätter med tre olika viltdjur med olika tillbehör. Hur man generellt skall tänka när det gäller vilka smaker som går bra med vilt och inte. Också fokus med hur man skall tänka när man lägger upp maten, och hur man kan leka med texturer och temperaturer.

UPPLÄGG
En sammankomst om 4 lektions timmar

FÖRKUNSKAPER
Kurser är till för något vana matlagare

KURSLEDARE
Mikaela Hedenskog var en av de tolv finalisterna i Sveriges Mästerkock 2016! och hamnade på en imponerande sjätteplats!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för mat.

Vi reserverar oss för prisändringar.

BRA ATT VETA
Lämplig klädsel,
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.


Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning