Tillbaka till Matlagningskurser

Sushi - en japansk specialitet

Sushi är en japansk maträtt bestående av kokt rundkornigt ris som smaksätts med en vinägerblandning, vanligen tillsammans med fisk (rå eller tillagad), rom och/eller skaldjur. Sushi äts vanligen tillsammans med wasabi, inlagd ingefära (gari) och japansk soja.

INNEHÅLL OCH MÅL
Råvarorna är omsorgsfullt utvalda och du får på några timmar lära dig grunderna i att tillaga sushi med den respekt det kräver. Kvällen avslutas med en måltid som du själv skapat.

UPPLÄGG
1 gång.18:00- 20:30

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Masumi är en engagerad ledare som blandar sin kultur och historia i sin matlagningskurs.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Matkostnad tillkommer med 100 kr som betalas till ledaren.

BRA ATT VETA
Om du är överkänslig mot någon mat, kom ihåg att meddela det vid kursanmälan. Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information. Om fakturan skall gå till din arbetsgivare eller ditt företag meddela detta vid kursanmälan.


VÄLKOMMEN!

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig