Tillbaka till Skrivarcirkel

Skrivarlusta - nybörjare

Tycker du om att skriva? Vill du träffa andra som tycker om att skriva? Har du drömmar om att skriva? Kanske är du nästa stora deckarförfattare eller har en idé till årtiondets kärleksroman? Då har du hittat din kurs. Kom och inspireras!

Innehåll
Målet för kursen är att du ska finna glädjen och din egen röst i skrivandet.
Och hur gör vi detta? Jo, genom inspirerande och lekfulla övningar tillsammans med andra likasinnade hittar du förhoppningsvis din egen röst och glädje.
Tillsammans kommer vi att genomföra övningar i olika stilar i skrivandet för att just du ska hitta det sätt du känner dig mest bekväm med.

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 6 veckor.

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper, du behöver inte äga en dator för att vara med.
Din fantasi och en penna är allt som behövs.

Kursledare
Veronica Nyman är frilansskribent åt mindre lokala tidningar i Gävle. Hon har läst kursen "Skriva för att lära" på högskolan i Gävle och arbetar just nu på sin debutroman och brinner för att skriva. Bloggar om jämställdhet och genus, är administratör på en officiell facebooksida där feminism, genus och jämställdhet diskuteras.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Har du kommit igång och vill fortsätta inspireras och utveckla ditt skrivande? Anmäl dig då till Medborgarskolans kurs Skrivarlusta fortsättning.

Bra att veta
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt hos www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Kaffe och te finns att köpa.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Anmälan

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook