Afterwork - Naturlig hudvård

Gör din egen ansikts- och kroppsolja!

INNEHÅLL
Denna workshop är för dig som är nyfiken på att göra egna hudvårdsprodukter och får möjlighet ett göra en produkt. Vi pratar kort om skillnaden mellan traditionell hudvård och naturlig hudvård och går igenom grundläggande om vegetabiliska oljor och eteriska oljor.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Ulrika Corneliusson har ett stort intresse för hälsa och kroppsvård och har tidigare haft kurser i att göra egna hudvårdsprodukter i privat regi. Hon har flera års erfarenhet av att tillverka hudvårdsprodukter för hemmabruk och besitter goda kunskaper i olika ingrediensers verkan och egenskaper. Ulrika är även utbildad inom Ekologisk ansiktsbehandling. Ulrika använder sig så långt det är möjligt av naturliga ingredienser och ekologiska råvaror vid skapandet av sina produkter.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Materialkostnad: 80:-/person tillkommer, vilken betalas kontant till kursledaren vid kurstillfället.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2016