Tillbaka till Personlig utveckling

Föreläsning: Det arga barnet

Hur bemöter vi barn med starka känslor? Vad är känslor? Vad är ilska?

INNEHÅLL
Att möta barn med ilska och aggression har vi alla gjort, mer än en gång. Som vuxen är det inte alltid så lätta att hantera sina egna känslor i dessa lägen. Men genom att skapa förståelse och insikt hos oss vuxna blir det lättare att hantera dessa situationer och minska ilskan hos barnet.

FÖRELÄSARE
Karin Carlsson är certifierad handledare i sorgbearbetning och Family-Lab seminarie och Familjehandledare. Hon har ett stort engagemang att stötta och hjälpa barn i utsatta situationer och har egna erfarenheter av att hjälpa barn i sorg.

Ea Englund är förskollärare och Family-Lab seminarie och familjehandledare.
Ea är en kompetent människa med egna erfarenheter, som hon gärna delar med sig av. Hon har arbetat över 30 år i barnomsorgen och har träffat många barn och familjer i både glädje och sorg.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

BRA ATT VETA
Föranmälan krävs och är bindande.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

033-20 77 40

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2016