Stil med Katarina Althin, fortsättning

Nu kommer uppföljaren till stilkursen med Katarina Althin! Vill du fördjupa dina stilkunskaper och lära dig mer om ansiktsformer och accessoarer? Vet du inte riktigt vilken frisyr eller vilka glasögonbågar och smycken som passar dig? Vi kvinnor finns i alla former och storlekar och allt kan inte passa alla! Ta hjälp av en expert och bli proffs på att smycka fram ditt stiligaste jag.

INNEHÅLL
På ett inspirerande och informativt sätt guidas du stegvis genom grunderna kring olika stilar, huvudformer och dess regler, rätt frisyr och glasögon för ditt ansikte.
Lär dig mer om makeupen som förstärker och accessoarerna som ger dig "det lilla extra".

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha gått Stil med Katarina Althin, grundkurs. Inga andra förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Katarina Althin driver företaget Stilstudio Göteborg med en tillhörande blogg där hon kontinuerligt ger stiltips till sina läsare. Katarina brinner för att dela med sig av sina kunskaper och hjälper kvinnor att klä sig rätt utifrån varje kvinnas individuella förutsättningar. Hon var tidigare stilexpert på GP men har sedan en tid tillbaka gått över till att verka som stilexpert för tidningen MåBra.

BRA ATT VETA
Kursen bygger på ett aktivt deltagande. Du behöver ha med dig anteckningsmaterial, sax och limstift.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2016

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning