Tillbaka till Folklig dans

Latin linedance nybörjare - Workshop

Låt dig inspireras av de härliga salsarytmerna i ett energifyllt danspass. Kan påminna om dagens Zumba men med mera dansinslag. Linedance betyder att man inte dansar i par. Garanterat en glädjekick.

Innehåll
Uppvärmning, sedan övar vi stegkombinationer i bl a salsa, merenge, bachata och cha-cha-cha.

Upplägg
Det är en helgkurs lördag den 22/10 kl 14.40-16.10, dvs ett kurstillfälle.

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper.

Kursledare
Lena har sedan tonåren haft dansen som en glädje o energikälla. Folkdans, jazzdans och show är några av de danser hon då dansade.. Sedan 8 år har hon samarbetat med Art of Dance Sweden.
Salsa, bachata och cha-cha-cha är danser som hon tillsammans med Marcello Urrutia undervisar i, huvudsakligen salsa.
Energin och glädjen som hon själv får av dansen delar hon gärna med sig då hon undervisar, plus en bra pedagogik. Hon har både tagit klasser och assisterat på olika kongresser och workshops i Sverige

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder fortsättningskurser, bl a påbyggnadskursen som äger rum den 5/4 kl 14.40-16.40 samt att vi har ett stort utbud på andra dansstilar

Bra att veta
Klädsel: Tjejer! Går att dansa barfota men medtag gärna skor med klack och en kjol för att få den rätta känslan. OBS! Även killar är välkomna på kursen. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fabriksgatan 1. Omklädningsrum med duschar finns.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor