Tillbaka till Matlagningskurser

Indisk matlagning

Curry, Gurkmeja, Spiskummin!! Indierna anser att matlagning är en gudomlig konst. Vi lagar het, mustig, kryddstark mat som får livsandarna att vakna.

Innehåll
Att få inblick i den indiska matkulturen och få tips och råd på härliga rätter. Olika kulturer, språk och religioner har präglat seder, bruk och maträtter. En smakupplevelse utöver det mesta.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi smakar av det vi tillagat och alla hjälper till att duka av och diska.

Förkunskaper
Lite köksvana är bra.

Kursledare
Santhi kommer från Indien och älskar att laga mat. Santhi talar engelska på kursen.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Matkostnad betalas till ledaren kontant vid varje kurstillfälle. Ca 50 - 80:- / gång beroende på vad som står på menyn. Recept ingår i kurspriset.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många andra kurser hos oss inom matlagning. Se vårt kursprogram på webben och hitta något som passar just dig.

Bra att veta
Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Örebro, Storgatan 18, ÖREBRO (Karta)
  • Ledare: Santhi priya Thamma
  • Start: den 12 september 2016
  • Dag och tid: Måndag 18:00-21:00
  • Kurstimmar: 20
  • Tillfällen: 5
  • Kursnummer: 4132
  • Pris: 1395 kr

Fullsatt

Medborgarskolan Örebro ÖREBRO

Storgatan 18, 70361 ÖREBRO
Telefon: 019-764 14 00

Medborgarskolan Örebro
Storgatan 18
70361 ÖREBRO

019-764 14 00
orebro@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Örebro

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan