Tillbaka till Konsthantverk

Origami

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Origami som dekoration. Vi viker en vacker utsmyckning till ditt hem. En mobil, askar, väggutsmyckning, dörrkrans eller kanske en lampa? Med fina papper och rätt teknik kan du skapa nästan vad som helst!

Innehåll
Grundläggande tekniker i origami.

Upplägg
Helgkurs 24 september klockan 13.00-17.00.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!

Kursledare
Lisa Brunnegård har en kandidatexamen i textildesign från Textilhögskolan i Borås. Hon driver eget företag där hon jobbar med färgning, sömnad och screentryck.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ledaren har papper till försäljning men ta gärna med själv.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har många olika hantverkskurser.

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor