Tillbaka till Skrivarcirkel

Skriv - Publicera dig! NYFIKEN PÅ!

Är det dags att fler ska få ta del av det du skrivit? Här får du veta hur du ska gå till väga!

Innehåll
Undrar du hur man förbereder sig för att bli antagen av ett bokförlag, hur man skriver följebrev och hittar rätt förlag för sin text? Vad letar förlagen efter? Kan jag publicera mina texter på andra sätt? Fokus ligger på hur du kan sprida dina texter, men vi gör också skrivövningar som kan ge dig inspiration till att utveckla ditt skrivande.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper. Du får vara beredd på både att skriva nytt, bearbeta och dela och diskutera både egna och andras texter.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial. Om du vill kan du köpa boken "Publicera dig!" till förmånligt pris på plats.

Bra att veta
Våren 2016 inleder Medborgarskolan ett nytt samarbete med tidskrifterna Forskning och framsteg, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Språktidningen. Du som väljer att delta i den här kursen hittar ett bra erbjudande här <http://vetenskapsmedia.se/medborgarskolan>

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Missa inte att vi erbjuder online-kurser i bland annat spanska, italienska och japanska.

Läs mer om våra online-kurser!

En kväll med författaren Sofi Oksanen, med tankar, tips och reflektioner kring skrivande.

Tisdag 18 oktober

Ditt kroppsspråk signalerar ofta mer än orden du säger. I denna intensiva workshop jobbar du praktiskt med ditt eget kroppsspråk och utvecklar din förmåga att kommunicera.

Anmäl dig här

Introduktion till modern standardarabiska, som är det gemensamma språket för alla arabländer. Det används i första hand i tidningar, TV och i övriga officiella sammanhang.

Arabiska