Tillbaka till Miljövård och miljöskydd

Att skaffa höns - grundkurs

Vill du också ha pickande höns i trädgården och egna härliga ekologiska ägg till frukosten? Vad man ska tänka på innan man skaffar höns? Hur går man till väga, vad behövs och vilka regler finns det? Höns är personliga och väldigt sociala, ett trevligt sällskap när du pysslar i trädgården.

Innehåll och upplägg
Under fyra tillfällen får du lära dig allt du kan behöva veta om hur man går till väga när man skaffar höns. Alethe Olsson och Carina Svensson har haft höns i många år och nu delar de med sig av sina erfarenheter till dig som är intresserad och själv funderar på att skaffa höns.
Kursen är på fyra tillfällen med start i oktober.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Eventuellt material ingår i kursen och finns på plats vid kursstart.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor