Tillbaka till Trädgård

Florist för en dag - bind en vacker julkrans

Den vackraste julkransen gör du själv! Du får mängder av handfasta tips och inspiration om hur du på bästa sätt gör en extra hållbar och personlig julkrans. Kursen hålls i samarbete med Kalenius Växtcentrum.

Innehåll
På detta tillfälle kommer du bland annat få lära dig om:
- Varuvård
- Olika tillbehörsmaterial
- Dekorationer
- Massor av inspiration och tips för eget skapande
Du får göra en personlig julkrans. Du väljer själv stil och dekorationer på din krans!

Om Kalenius
I vår butik hittar man en skön blandning av vackra blommor och spännande inredning som speglar säsongens alla årstider och höjdpunkter. Våra duktiga florister hjälper till med all sorts binderi såsom buketter, arrangemang, bröllop, sorg, mm. Som ombud för Euroflorist förmedlar och levererar vi även blommor till såväl privatpersoner som företag. Man har under hela kvällen tillgång till hela butikens sortiment. Titta gärna in på hemsidan http://kalenius.se för inspiration.

Upplägg
Kursen är ett engångstillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Kursen hålls av Marie och Casandra som är florister på Kalenius Växtcentrum.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för grund- och dekorationsmaterial tillkommer och du betalar för detta på plats i butiken. Kostnaden varierar beroende på vilka dekorationer du väljer till din krans.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder många andra kurser inom hem och trädgård, kika in på http://medborgarskolan.se

Bra att veta
Du går hem med det du skapat. Kom gärna i oömma kläder och sköna skor.

Kursen hålls i på Kalenius Växtcentrum på Våxnäs. Parkering finns utanför.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor