Tillbaka till Husdjursskötsel

Rallylydnad grundkurs- aktivering för din hund

Är du nybörjare och nyfiken på Rallylydnad, då är detta kursen för dig! Rallylydnad är en aktivitet där du och din hund verkligen får "hjärngympa" och öva på kontaktträning. Perfekt aktivitet för familjehunden!

Innehåll
I Rallylydnad ska förare och hund följa en bana med skyltar, varje skylt illustrerar och beskriver ett rallylydnadsmoment som ekipaget skall utföra. Alla hundar kan vara med.

Upplägg
Kursen är på fem tillfällen och hålls inomhus i uppvärmda lokaler på Ilanda, i Dog-o-rama hundsporthall.

Förkunskaper
För att gå kursen behöver din hund kunna sitt, ligg och följa dig i koppel vid vänster sida.

Kursledare
Ulla Stranz är kursledare och har levt med hundar sedan barnsben. Hon är hundinstruktör i SBK (Svenska brukshundklubben), agilityinstruktör och stor rallylydnadsfantast.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder många kurser för dig och din hund, till exempel agility och allmänlydnadskurser.

Bra att veta
Ta med hundgodis och favoritleksak.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan