Tillbaka till Husdjursskötsel

Agility grundkurs

Detta är första steget in i agilityns underbara värld. På den här kursen fokuserar vi på grundträning,motivation och självständigt utförande av hindren. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

Innehåll
Du får lära dig grunderna i agility. Vi går igenom olika hinder som finns och hur man lär sin hund att genomföra dessa. Vi provar även enklare hinderkombinationer.

Upplägg
Kursen är fem tillfällen och hålls inomhus i uppvärmda lokaler på Ilanda, i Dog-o-rama hundsporthall.

Förkunskaper
Hunden bör ha god vardagslydnad.

Kursledare
Magdalena Svedberg driver och äger dog-o-rama hundsporthall. Hon är utbildad inom SBK och har genom åren gått en rad olika kurser. Magdalena har tränat och tävlat med hundar i 20 år och största passionen är agility. Hon har deltagit på Svenska Mästerskapen och varit med i Agilitylandslaget. Hon har nu två border collies.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Tips på vidareutveckling
Titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor